Welcome, Anonymous
NJOFTIM


 


Të nderuar subjekte tregtare!


 

Ju bëjmë me dije se, si rezultat i disa ndërhyrjeve për të përmirësuar infrastrukturën fizike dhe programuese të Qendrës Kombëtare të Regjistrimit, në datën 22 Gusht 2014 sporteli qëndror i QKR-së në adresën, Rruga “Papa Gjon Pali i II-te”, Nr.3, Tiranë” nuk do të jetë i hapur për publikun.

Duke ju kërkuar ndjesë, ju bëjmë me dije se të gjitha aplikimet për regjistrim, do të vijojnë të kryhen normalisht pranë sportelit të QKR, Bashkia Tiranë, në adresën, “Drejtoria e Përgjithshme e Taksave dhe Tarifave Vendore, Rr. “Kavajës”, ish Uzina Mekanike, Tiranë”.

 

Për cdo informacion apo paqartësi, ju lutem na kontaktoni: Tel: +35542250066 Fax: +3552273517, email: info.qkr@qkr.gov.al